top of page

Tervehdys,
 

Tervetuloa nettisivuilleni. Olen Elämyskuvaaja Eriksson. Olen toiminut valokuvauksen parissa aina 2002 vuodesta lähtien. Valokuvaaminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja suuri mielenkiinnon kohteeni. Valokuvaustaitoni olen hankkinut harrastuksen muodossa vuosien varrella. Vuonna 2012 perustin yrityksen Elämyskuvaaja Erikssonin. Tavoitteenani on taltioida elämän herkkiä hetkiä ja asioita, jotka ovat meille kaikille tärkeitä ja merkittäviä. Elämä on täynnä hienoja elämyksiä ja valokuvan arvoisia hetkiä, joita ei voi enää elää uudestaan muuten kuin valokuvien ja muistojen kautta.

 

Kuvatessani minulle on erityisen tärkeää, minkälaisia toiveita Sinulla on valokuvan suhteen. Valokuvaustyössäni selvitän minkälaista tunnelmaa, tyyliä ja näkökulmaa haluat valokuvaasi. Minulle on tärkeää, että myös Sinä voit vaikuttaa kuvasi lopputulokseen. Pystyn monipuolisesti kuvaamaan lähes kaikkea maan ja taivaan väliltä liikkuvan studioni avulla. Suuremmat valokuvausprojektit onnistuvat myös perusteellisen suunnittelun avulla niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Toimin pääasiallisesti uudenmaan alueella.

 

Valokuvan voima on nykyisin merkittävä. Yritykset markkinoivat yritystoimintaansa pääosin internetin välityksellä ja visuaalinen ensikosketus asiakkaisiin internetsivujen kautta on aina tärkeä. Yksityishenkilöillä laadukkaiden valokuvien merkitys korostuu erityisesti erilaisissa sosiaalisissa medioissa ja digitaalisissa nettiprofiileissa.

 

Toivottavasti löydät sivuiltani ratkaisun valokuvatarpeisiisi. Otathan yhteyttä mikäli mielessäsi on jotakin palvelutarjonnastani poikkeavaa, niin pohditaan yhdessä mahdollisia ratkaisuja tai vaihtoehtoja.

 

 

Ystävällisin Terveisin,
 
Jones Eriksson
bottom of page